NYA HEMMET

This article has not been updated for a long time and may be outdated

Kap 1

Flickan Milla har blivit bortlämnad av sin familj.Milla bor i ett avloppssystem och blev bortlämnad för två år sedan.Milla har en liten manick i sin ficka. Som gör att hon kan hålla sig mätt när hon är hunghrig.Eftersom att hon bor själv så kan hon inte tjäna pengar till mat.Hennes manick är också bra till en annan sak,att göra sig osynlig.Milla är nämligen rädd för varulvar.På natten så vaknar varulvarna och Millas största rädsla är just varulvar.Milla gör sig osynlig när varulvarna kommer på natten.När Milla var tre år gammal så var hon både rädd för spindlar och varulvar.Nu har hon vants sig vid spindlar eftersom att det är väldigt mycket spindlar i avloppssystemet.En natt så skulle Milla göra sig osynlig men......då så upptäcker hon att manicken inte fungerar längre.

Kap 2

Milla har panikslag.Om sju minuter så är det ju midnatt och varulvarna kommer till liv.Milla måste komma på en plan hur hon ska kunna göra sig osynlig igen.Jaaaa hon kom på att hon tog med sig ett nytt batteri till manicken samma dag som hon blev utslängd från sin familj.När Milla ska byta batteriet rullar det nya batteriet ner för marken och ner i allt kiss och bajs.Milla tänker att om en minut så är det midnatt och då kommer de hemska varulvarna.Milla måste komma på en plan hur hon sk klara sig utan manicken, uppe i taket var det en lucka ..kan man kanske ta sig ut genom den? Milla klättrar upp för en stege som är under luckan så att man kan komma upp.Men när Milla ska ta upp luckan så sitter den fast.Om trettio sekunder kommer de där hemska varulvarna.Milla är jätterädd och....men just då ser hon ett AA batteri som sitter uppe vid luckan.Millas manick behöver ett AA batteri så Milla blev superglad.Hon klättrar ner för stegen igen.Hon hör varulvarna yla lite längre bort.Milla snabbar sig att sätta i det nya batteriet, hon hinner precis sätte i det men hon hinner inte trycka på osynligaknappen.

Kap 

Varulvarna skulle precis ta manicken men just då så sa en varulv. 

-Hej.

Hehej,sa Milla.

-Är du nyinflyttad här i våran kloak?,sa några av varulvarna.

 -Nej jag har bott här i tre år ungefär.

 -Mmmm så konstigt att vi inte har märkt det.

-Ja men det är bara för att jag har gjort mig osynlig när ni kommer på natten.

Och några dagar efter det så hade Milla och varulvarna en fest i kloaken.

 

 

 

 

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Nyaste elevartiklarna

  • Vecka 9 - veckans ord i svenska

    This article has not been updated for a long time and may be outdated förpackning sammanlagt decimaltal centiliter milliliter decimaltecken läskburk innehåller rymmer volym vätska tafatt snegla åskregn Du...

  • Filmens bild

    Engelska

    This article has not been updated for a long time and may be outdatedUR-play visar just nu serien Max's movie ENGELSKAElvaårige Max har en tuff vardag. Han mobbas i skolan och har...

Sök

Tips på bra Internetsidor att besöka i bild

BILDFÖRSTORING
Många gånger kan det vara bra att förstora upp en bild på som skalas och kan skrivas ut på flera A4-sidor och sättas upp på väggen. Rasterbator är en gratis tjänst som kan förstora upp exempelvis ditt familjefotografi så pass mycket att du kan ha bilden uppförstorad på en hel vägg hemma.

Testa tjänsten här: Rasterbator.net 
Betyg: 5s