Jourkompis anmälan

Jag heter Amanda och jag är tio år. Jag dansar ballet och går på bild på min fritid.jag vill bli jourkompis för jag har velat att bli jourkompis sen jag börja i ettan.Alla mina kompisar säger att jag är jätte snäll (men jag tycker inte det).jag kommer ta hand om dom som har t e x nån som är skadad elr nån som int har någån att leka med .Jag hatar att vara ledsen men jag älskar att vara glad. Och jag är nästan alltid på bra humör så mina kompisar brukar kallar mig gallen men ,jag brukar säga att det är bara roligt att dom kallar mig gallen. ja och det spelar ingen roll vem jag leker me på rasterna för jag har ändå alla i min klass som är jätte snälla mot mig. ja så det här är vad jag brukar göra och leka så hejdåååååå 

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Nyaste elevartiklarna

  • NYA HEMMET

    Kap 1 Flickan Milla har blivit bortlämnad av sin familj.Milla bor i ett avloppsystem och blev bortlämnad för två år sedan.Milla har en liten manick i sin ficka. Som gör att hon kan...

  • Flickan i dinosauretiden

    kap 1. Ibland måste man göra saker fast man inte vill. Jag stod framför en dinosaurie. Jag kunde knaptt andas. Vad skulle jag göra! Jag ville skrika och springa bort där ifrån. Men...

  • Om skog med kompisar

    Hej, jag heter Karl. Jag bor i Landskrona stad. Jag gillar karate och fotboll. En gång jag gick till skog med mina kompisar vi har sett en hus Ahmed   Så var är det huset Alex, sade...

Sök