Om skog med kompisar

Hej, jag heter Karl. Jag bor i Landskrona stad. Jag gillar karate och fotboll. En gång jag gick till skog med mina kompisar vi har sett en hus Ahmed   Så var är det huset Alex, sade jag. Vi kan säga var huset finns. Inne i huset har jag sett ett ljus. Efter det gick vi in till huset. Efter det har vi hört ett spöke. Alex sade: vi går ut. Ahmed sade: nej Alex vad snackar du om. Jag sade ja, Alex har sagt att han går ut. Vad ser du Alex? Efter det gick jag och Ahmed upp till ljuset. Ahmed sade: kolla bakom dig jag har sätt ett spöke. Vi sprang. Vi gick ut från huset. Alex var kvar ensam. Efter spöket kom till oss så förstod vi att det bara var Alex som skojade med oss.

Kapitel 2

Om spöken i natten

Karl har kollat på tv under natten. Efter en stund hörde han dörren knacka. Han sade: oj, vem kommer nu? Har Ahmed kommit till mig, sade jag. Det är spöken som kommer bakom mig, sade Ahmed. Jag stängde dörren snabbt. Vi har kollat på TV. Dörren började öppna och stängas. Vi trodde att det är Alex som skojar med oss. De var ett riktigt spöke. Det var de som tog godis under hallooween.

Kapitel 3

karl och hans kompisar dom gick spelar fotboll i natten• på klockan 9:00. Vi har spelat till klockan  1:00 vi har såde en bil. Den skriv på polisen. Ahmed såde vi spring till hem. Vi har gick hem andra dag vi har spelat med fortnite. Efter vi gick till skolan. De har kommet polisen till skolan. Dom har sakt vi har sett pojkar som har var spela till klockan 1:00. Jag vitt vem är dom. De är Ahmed och karl och Alex. Karl såde spring till de huset Alex såde ja. Vi gick till de huset. Vi har hörde ett spöken. I huset han Ahmed har vi kan prata med han. Efter Ahmed har pratat med han. Han sade ja. Polisen har kommet till den huset. Spöken har hjläpat oss.

kapitel 4

Haj. Ahmed har ettt hund hans hund är amstaff den är snäl också stark

 

 

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Nyaste elevartiklarna

  • Flickan i dinosauretiden

    Kap 1. En farlig start Ibland måste man göra saker fast man inte vill. Jag stod framför en dinosaurie. Jag kunde knappt andas. Vad skulle jag göra! Jag ville skrika och springa bort...

  • Om skog med kompisar

    Hej, jag heter Karl. Jag bor i Landskrona stad. Jag gillar karate och fotboll. En gång jag gick till skog med mina kompisar vi har sett en hus Ahmed   Så var är det huset Alex, sade...

Sök